Élő tanfolyamok

Élő karamell tanfolyam

Tanuld meg igazi műhelyben, hogyan készíts modern, karamell díszeket, és a tortadíszítési tudásodat is turbózd fel

 

Mire leszel képes, ha eljössz a kurzusra?

Röviden: tortadíszítésre ahogy csak kevesek

 

 

Az élő workshop előnyei

A karamell online tanfolyamon évek óta  a legjobb anyagot rakom össze, amivel megtanulhatod a cukor munka alapjait.

Látom, hogy sikeresen működik, te oszthatod be az időd és a saját tempódban haladhatsz, viszont…

Az élő oktatáson:

  • tudsz kérdezni
  • meghatározott idő alatt, hatékonyan megyünk végig minden technikán
  • megszerzed a tudást, amivel képes leszel otthon magad is dolgozni a cukorral
  • együtt tudunk haladni
  • azonnal látod a fejlődést
  • jobban tudsz fókuszálni
  • Látod a többi tanuló munkáját is

Hogyan épül fel az élő tanfolyam?

Egy jól működő tematika alapján megyünk végig a karamell munka alapjain, ahol a gyakorlati munkán van a hangsúly. A tanfolyam végére képes leszel önállóan dolgozni a cukorral.

08:30-09:00

Érkezés a Cukor Stúdióba

Iszol egy kávé, beszélgetünk, körülnézel a Stúdióba.

09:00-09:30

Bemutatkozunk, mindenki elmeséli, amit szeretne, persze ez nem állásinterjú.

Bemutatom a szerszámokat, felszereléseket, megkapod a karamelles kesztyűt, hogy ne legyen meleg.

09:30-13:00

Megfőzzük a karamellt, tehát az alapanyagot. Elkészítünk egy rózsát levelekkel egy orchideát illetve egy fantáziavirágot.

Megtanulod a cukor húzását, sok kis tippet kapsz. Ráérzel a karamell tulajdonságaira.

13:00-13.30

Ebédszünet

Jó hambi, pizza, vagy amit akarsz.

13:30-17:00

Karamell gömb és szalag készítése, egy kisebb karamell munka elkészítése 3 dimenzióban.

17:00-17:15

Csomagolod az elkészült munkáidat és elindulsz haza, aláírom az okleveledet

Jó utat hazáig.

Persze ez csak egy irányvonal, de még rengeteg sok tanácsot adok és mutatok neked illetve sok kérdést feltehetsz.

Neked való a tanfolyam ha

 

Tortaműhelyed van és fel szeretnéd dobni a tortáidat, vagy szeretnél az élvonalba kerülni.

A szakmai önéletrajzodat bővítenéd

Szeretnél kiszakadni a mindennapi taposómalomból

Semmi közöd a cukrászathoz, de nagyon kipróbálnád. Az sem baj ha pénzügyes vagy, volt már a tanfolyamon sebész is.

Nincs HA, csak úgy mert megérdemled

Egyszerűen vonz ez a fantasztikus világ, nem érted, de teljesen beszippantott

Tanuló vagy, esetleg mestervizsgára készülsz, vagy egy iskolában szakoktatóként dolgozol

Művész vagy és a cukrot választanád, hogy kiéld a kreativitásod

Szerelmes vagy belé, mint ÉN 🙂

Nincs szükség előképzettségre

 

Teljesen az alapoktól kezdve megmutatok mindent, minden kis apró részletet. Mindent láthatsz, azonnal kérdezhetsz. Már több mint 1000 lelkes cukor rajongó vett részt a tanfolyamokon, cukrászoktól a nagymamákig a pénzügyi szektor dolgozóitól kezdve a sebész orvosig.

Vélemények a tanfolyamról

 

A mai világban az emberek mindenre féltékenyek és irigyek. A hatalomra, a pénzre és még a tudásra is. Sokan úgy gondolják, hogy amit megszereztek, jelen esetben egy rengeteg tanulás általi képességet, az csak az övék, nem kell megosztani másokkal, hisz akkor hatalommal bírnak a többiek felett. És akkor itt ez az ember, Némó. Aki egy olyan képesség birtokosa, amit valljunk be őszintén, kevés cukrász tud, vagy akar utánozni. És Ő nem félti ezt a tudást, hanem azon van, hogy minél több emberhez eljusson, minél több ember szerelembe essen a karamellezésbe. Nem fél, hogy konkurenciát nevel ki ( őszintén, nem hiszem, hogy egyhamar valaki kicsiny hazánkban még csak meg is közelítené azt a szintet amit ő képvisel) , hanem sokkal inkább örül minden egyes sikeres virágnak vagy alkotásnak , amit a tanulói készítenek! Bár nem tanár, mégis igazi oktató. Mert azon van hogy másokkal is megossza ezt a “szerelmet”. Köszönöm a tegnapi karamell virág worshopot! Igazi névnapi ajándék volt, és nagyon jól éreztem magam! És mindemellett az iránymutatásoddal igazi csodákat alkottam.😊

Rácz-Barati Renáta

Nagyon élveztem a tanfolyamot. Egyéni oktatást kaptam ajándékba, együtt töltöttük a napot. Kicsit aggódtam milyen lesz ,de nem éreztem magam feszélyezve, Némó remek társaság és remek tanár, türelmes,jófej és nagyon kreatív. Szeretnék még részt venni a tanfolyamain!

Cserháti-Nagy Kata

Számomra egy óriási élmény volt! Nagyon jó volt a hangulat és nagyon jó fej a tanár úr is aki pillanatok alatt képes bármit varázsolni a cukorból! Nagyon jól érthetően elmagyarázott mindent ,a cukor-izomalt főzésétől a különböző virágok és díszek készítéséig.Sajnos ritkán van alkalmam az ott tanultakat gyakorolni,de azért amikor van rá lehetőségem csinálok ezt-azt mert nagyon megtetszett,szeretem csinálni! Remélem eljutok még további tanfolyamokra mert van még mit tanulni! Csak ajánlani tudom a Cukor Stúdiót meg persze Némót is mindenkinek!

További sok sikert kívánok neked!

Tipter Jancsi

Útmutató a legszebb tortadíszítési technikához

Időpontok

 

Gyakran ismételt kérdések

 

OKJ-bizonyítványt ad a tanfolyam?
Mivel a cukrász szakmán belüli a karamelldíszítés, ezért nem ad a tanfolyam OKJ-bizonyítványt, de oklevelet mindenképp kapsz. A portfóliódban az általad készített karamellmunkák képei sokkal többet érnek minden papírnál.

Nem vagyok cukrász, én is jelentkezhetek a tanfolyamra?
Igen, bátran jelentkezhetsz, a tanfolyam nem csak cukrászoknak szól.

Hol a tanfolyam helyszíne?
A pontos helyszín: 2200 Monor Széchenyi u. 30.

Kiknek ajánlod a tanfolyamokat? Van alsó korhatár?
Bárkit szeretettel várok. A tanfolyamokon a lányok vannak többségben, de fiúk is szép számmal jelentkeznek, illetve a nagymamák is karamelleznek.

Mi történik, ha beteg leszek, és nem tudok részt venni a tanfolyamon?
Telefonon haladéktalanul keress meg, és egy későbbi időpontot biztosítok neked.

Mit fogunk ebédelni?
Rendelni tudunk pizzát, gyrost, hamburgert, vagy valami frissensültet.

Hogyan érhetem el az online oktataóanyagokat?
A cukorstudio.hu weboldalon belépsz a FIOKOM menüpontba majd itt az ONLINE OKTATÓANYAGOK -ra kattintasz. Az anyagok nem letölthetőek, de amíg működik az oldal addig bármikor megnézheted. Remélem még vagy 100 évig működni fog 🙂

Fizetés

A Barionnal kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást a Barion Payment Zrt nyujtja, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

JOGI RIZSA

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-129691/2017

Minden jog fenntartva 2017-2020

Elérhetőségek

Németh Zoltán   +36 20 411 5129

nemo@cukorstudio.hu