Élő tanfolyamok

Élő karamell tanfolyam

Tanuld meg igazi műhelyben, hogyan készíts modern, karamell díszeket, és a tortadíszítési tudásodat is turbózd fel

 

Mire leszel képes, ha eljössz a kurzusra?

Röviden: tortadíszítésre ahogy csak kevesek

 

 

Az élő workshop előnyei

A karamell online tanfolyamon évek óta  a legjobb anyagot rakom össze, amivel megtanulhatod a cukor munka alapjait.

Látom, hogy sikeresen működik, te oszthatod be az időd és a saját tempódban haladhatsz, viszont…

Az élő oktatáson:

  • tudsz kérdezni
  • meghatározott idő alatt, hatékonyan megyünk végig minden technikán
  • megszerzed a tudást, amivel képes leszel otthon magad is dolgozni a cukorral
  • együtt tudunk haladni
  • azonnal látod a fejlődést
  • jobban tudsz fókuszálni
  • Látod a többi tanuló munkáját is

Hogyan épül fel az élő tanfolyam?

Egy jól működő tematika alapján megyünk végig a karamell munka alapjain, ahol a gyakorlati munkán van a hangsúly. A tanfolyam végére képes leszel önállóan dolgozni a cukorral.

Persze ez csak egy irányvonal, de még rengeteg sok tanácsot adok és mutatok neked illetve sok kérdést feltehetsz.

Karamell főzés

Cukor főzés

Kezdjük az alapoktól, megfőzzük az alapanyagot magát a karamellt izomaltból. Mindent láthatsz, kérdezhetsz megkapod a receptet és a technológiát. Hogyan színezd, mit tegyél még bele és így tovább.

Kihúzzuk a karamellt

A technológia

Megtanulod meddig húzd a cukrot, illetve a húzás technikáját. Megmutatom hogyan is éred el a legszebb eredményt.

Szép fényesre húzzuk a szirmokat

A csillogás

Megtanulod hogyan kell szép fényesre elkészíteni/kihúzni a szirmokat. Minden trükköt megmutatok, mit és hogyan és magad fogsz ráérezni a lényegre.

Elkészítünk egy rózsát

Az első virág

A segítségemmel elkészítesz egy fantasztikus rózsát, nem is hiszed majd, hogy a Te kezeid közöl került ki.

Fantázia virágok

További virágok

Szabadjára engedheted a fantáziád, Én mindenben segítek neked, többféle virágot készítünk majd.

A karamell öntése

Egyszerű technika

Kiöntesz egy karamell oszlopot, és további öntött díszeket. Szinte bármit ki lehet önteni karamellből, most több kerek formába öntöd a cukrot, illetve gyönyörű gyöngysor is készül.

Karamell gömb fújás

A régi technika

Megtanulod, hogyan kell fújni, azaz elkészíteni egy karamell gömböt az 5. gömb után ráérzel hogyan is kell és nem lesz megállás .

Szalag készítés

A varázslat

Legszebb szalagokat is megtanulod, hogyan készítsd. Nem nehéz, de megmutatok mindent, majd Te is megpróbálod

Karamell munka összeállítása

Elkészül…

Összeállítjuk a karamell munkádat. Gyakorlatban megtanulod, hogyan kell összeragasztani a karamell szobrokat, és a tortára a virágokat.

Kész a munkád

A kész munkád

Teljesen elkészíted a karamell munkádat. Az utolsó simítások fényképezés előtt. Mindent megbeszélünk.

Neked való a tanfolyam ha

 

Tortaműhelyed van és fel szeretnéd dobni a tortáidat, vagy szeretnél az élvonalba kerülni.

A szakmai önéletrajzodat bővítenéd

Szeretnél kiszakadni a mindennapi taposómalomból

Semmi közöd a cukrászathoz, de nagyon kipróbálnád. Az sem baj ha pénzügyes vagy, volt már a tanfolyamon sebész is.

Nincs HA, csak úgy mert megérdemled

Egyszerűen vonz ez a fantasztikus világ, nem érted, de teljesen beszippantott

Tanuló vagy, esetleg mestervizsgára készülsz, vagy egy iskolában szakoktatóként dolgozol

Művész vagy és a cukrot választanád, hogy kiéld a kreativitásod

Szerelmes vagy belé, mint ÉN 🙂

Nincs szükség előképzettségre

 

Teljesen az alapoktól kezdve megmutatok mindent, minden kis apró részletet. Mindent láthatsz, azonnal kérdezhetsz. Már több mint 1000 lelkes cukor rajongó vett részt a tanfolyamokon, cukrászoktól a nagymamákig a pénzügyi szektor dolgozóitól kezdve a sebész orvosig.

Vélemények a tanfolyamról

 

A mai világban az emberek mindenre féltékenyek és irigyek. A hatalomra, a pénzre és még a tudásra is. Sokan úgy gondolják, hogy amit megszereztek, jelen esetben egy rengeteg tanulás általi képességet, az csak az övék, nem kell megosztani másokkal, hisz akkor hatalommal bírnak a többiek felett. És akkor itt ez az ember, Némó. Aki egy olyan képesség birtokosa, amit valljunk be őszintén, kevés cukrász tud, vagy akar utánozni. És Ő nem félti ezt a tudást, hanem azon van, hogy minél több emberhez eljusson, minél több ember szerelembe essen a karamellezésbe. Nem fél, hogy konkurenciát nevel ki ( őszintén, nem hiszem, hogy egyhamar valaki kicsiny hazánkban még csak meg is közelítené azt a szintet amit ő képvisel) , hanem sokkal inkább örül minden egyes sikeres virágnak vagy alkotásnak , amit a tanulói készítenek! Bár nem tanár, mégis igazi oktató. Mert azon van hogy másokkal is megossza ezt a “szerelmet”. Köszönöm a tegnapi karamell virág worshopot! Igazi névnapi ajándék volt, és nagyon jól éreztem magam! És mindemellett az iránymutatásoddal igazi csodákat alkottam.😊

Rácz-Barati Renáta

Nagyon élveztem a tanfolyamot. Egyéni oktatást kaptam ajándékba, együtt töltöttük a napot. Kicsit aggódtam milyen lesz ,de nem éreztem magam feszélyezve, Némó remek társaság és remek tanár, türelmes,jófej és nagyon kreatív. Szeretnék még részt venni a tanfolyamain!

Cserháti-Nagy Kata

Számomra egy óriási élmény volt! Nagyon jó volt a hangulat és nagyon jó fej a tanár úr is aki pillanatok alatt képes bármit varázsolni a cukorból! Nagyon jól érthetően elmagyarázott mindent ,a cukor-izomalt főzésétől a különböző virágok és díszek készítéséig.Sajnos ritkán van alkalmam az ott tanultakat gyakorolni,de azért amikor van rá lehetőségem csinálok ezt-azt mert nagyon megtetszett,szeretem csinálni! Remélem eljutok még további tanfolyamokra mert van még mit tanulni! Csak ajánlani tudom a Cukor Stúdiót meg persze Némót is mindenkinek!

További sok sikert kívánok neked!

Tipter Jancsi

Útmutató a legszebb tortadíszítési technikához

Időpontok

 

Gyakran ismételt kérdések

 

OKJ-bizonyítványt ad a tanfolyam?
Mivel a cukrász szakmán belüli a karamelldíszítés, ezért nem ad a tanfolyam OKJ-bizonyítványt, de oklevelet mindenképp kapsz. A portfóliódban az általad készített karamellmunkák képei sokkal többet érnek minden papírnál.

Nem vagyok cukrász, én is jelentkezhetek a tanfolyamra?
Igen, bátran jelentkezhetsz, a tanfolyam nem csak cukrászoknak szól.

Hol a tanfolyam helyszíne?
A pontos helyszín: 2200 Monor Széchenyi u. 30.

Kiknek ajánlod a tanfolyamokat? Van alsó korhatár?
Bárkit szeretettel várok. A tanfolyamokon a lányok vannak többségben, de fiúk is szép számmal jelentkeznek, illetve a nagymamák is karamelleznek.

Mi történik, ha beteg leszek, és nem tudok részt venni a tanfolyamon?
Telefonon haladéktalanul keress meg, és egy későbbi időpontot biztosítok neked.

Mit fogunk ebédelni?
Rendelni tudunk pizzát, gyrost, hamburgert, vagy valami frissensültet.

Hogyan érhetem el az online oktataóanyagokat?
A cukorstudio.hu weboldalon belépsz a FIOKOM menüpontba majd itt az ONLINE OKTATÓANYAGOK -ra kattintasz. Az anyagok nem letölthetőek, de amíg működik az oldal addig bármikor megnézheted. Remélem még vagy 100 évig működni fog 🙂

Fizetés

A Barionnal kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást a Barion Payment Zrt nyujtja, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

JOGI RIZSA

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-129691/2017

Minden jog fenntartva 2017-2020

Elérhetőségek

Németh Zoltán   +36 20 411 5129

nemo@cukorstudio.hu