Útmutató a legszebb tortadíszítési technikához
Készíts profi tortadíszeket
Online videós és élő képzésen tanítom meg , hogyan készíts karamell virágokat vagy komplett izomalt tortadíszeket
Otthonodba akár azonnal
Online tanfolyam
Vagy
A cukor stúdióba
Élő tanfolyam
Útmutató a legszebb tortadíszítési technikához
Mit hogyan miért és minek
Mindegy, hogy tortát szeretnél díszíteni vagy csak egy gyönyörű izomalt /karamell virágot készítenél, esetleg versenyeznél a módszer ugyanaz. Ehhez készítettem egy oktató anyagot, amit ha pontosan követsz, garantáltan sikered lesz.
Több részre bontottam a lépéseket:
A képlet egyszerű, de a pontos tennivalókat évek munkájával tetem a lehető legegyszerűbbé, hogy olyan segítséget tudjak nyújtani, amivel képes leszel elkészíteni a saját izomalt virágodat vagy egy komolyabb torta díszítését.
Milyen szerszámok kellenek a munkához?
Mindent megmutatok, ne ijedj, meg nem kell valami nagyon drága cuccokra gondolnod, szerintem minden háztartásban megtalálható a nagy része.
Cukor elmélet
Egy kis rövid tájékoztató a cukrászatban használt félkész cukor készítményekről, amibe a karamell is beletartozik.
Cukor/izomalt recept
Amit mindenki szeretne megismerni.
Cukor/izomalt munkák tárolása
Hogyan tárold mit és miért csinálunk. Lakkok használata.
Izomalt/cukor húzása
A nyersanyag, vagyis a cukor húzása, előkészítése a szirmok kialakításához.
Nem nehéz, de van egy fontos szabály.
Alap szirmok húzása
Szirmok kialakítása a húzás technikájával, ha ez megy, akkor bármilyen virágot elkészíthetsz.
Gömb fújás
Az örök klasszikus, a 10. után ráérzel magad is.
Izomalt/cukor öntés
Formákba öntjük a cukrot, biztos van neked is otthon pár féle.
Szalagkészítés
Szalagok használata, masni készítés. Én imádom egyszerűen gyönyörű.
Virágok készítése
Rózsa, orchidea, egyéb kisvirágok, komplett elkészítése.
Hogyan nem lesz meleg a kezdnek?
Több megoldás is létezik, eddig mindenkinek sikerült hidegen tartani a kezét 🙂
És még sok tipp
Válaszok a kérdéseidre
Útmutató a legszebb tortadíszítési technikához
Miben segít Neked a Kurzus?
A saját lábadra állítalak
A mai felgyorsult világban nincs idő arra, hogy mindent mások készítsenek neked. Vedd a kezedbe az irányítást most! Tanulj, lépésről lépésre, és juss el önerőből a kitűzött céljaidhoz!
Nem kell szenvedned, minden titkot elmondok.
Egyedül is csodákra vagy képes, Csak kövesd a lépéseket.
Szakszerűen, de érthetően
Hozzád hasonlóan én is igy kezdtem . Tudom, min mész keresztül, mert korábban én is átéltem ezt. Nem kell félned a bonyolult dolgoktól. Egyszerű szerszámok egyszerű mondatok.
Gyönyörű dizájn elemeket kapsz amivel nem kell szenvedned és mint a legót kombinálhatsz mindent mindennel.
A tortád külalakja igenis fontos lesz, viszont ma már nem kell dizájnernek lenned az esztétikus szép torták létrehozásához. Csak a megfelelő design elemeket összerakod és kész is vagy.
Videós segítség
Olvasod, majd nézed.
Online számtalan tippel és trükkel segítelek.
Ne csak drótos cukorvirágokat készíts, hanem egy igazán csillogó karamell/izomalt virágot is.
Szenvedélyem a cukor
Ki vagyok Én?
Németh Zoltán „Némó” a karamell szerelmese.
Én is a nulláról kezdtem, mindent saját magamtól tanultam meg, rengeteg hibát elkövettem, de ezekből is tanultam. Amit neked 10 perc alatt megmutatok, azt lehet, hogy hónapokig próbálgattam, tanultam.
Nem vagyok tanár, de a hosszú évek alatt abba is nagyon belejöttem hogyan tudom Neked átadni a legjobban a karamellezés tudományát, tudom, ilyen hibákat lehet elkövetni és azokat kijavítani.
Szenvedélyem a cukor
Fizetés
A Barionnal kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.
A szolgáltatást a Barion Payment Zrt nyujtja, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013
JOGI RIZSA
Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-129691/2017
Minden jog fenntartva 2017-2020
Elérhetőségek
Németh Zoltán +36 20 411 5129
nemo@cukorstudio.hu