Online oktatóanyag

Az alapoktól kezdve megmutatom hogyan is kell megfőzni az izomaltot, milyen szerszámokat szerezz be

hogyan használd, milyen karamell lámpát szerezz olcsón, hogyan húzd a cukrot és a szirmokat. Hogyan fújunk, gömböt készítünk virágokat, de a karamell szalag és masni sem fog kimaradni..

Mindezt online akár most azonnal

 Egy komplett rózsa elkészítése, teljes videó

Online oktatóanyag részletek

 

Lapozz bele

Milyen szerszámok kellenek a munkához?

Mindent megmutatok, ne ijedj, meg nem kell valami nagyon drága cuccokra gondolnod, szerintem minden háztartásban megtalálható a nagy része.

Cukor elmélet

Egy kis rövid tájékoztató a cukrászatban használt félkész cukor készítményekről, amibe a karamell is beletartozik.

Cukor/izomalt recept

Amit mindenki szeretne megismerni.

Cukor/izomalt munkák tárolása

Hogyan tárold mit és miért csinálunk. Lakkok használata.

Izomalt/cukor húzása

A nyersanyag, vagyis a cukor húzása, előkészítése a szirmok kialakításához.

Nem nehéz, de van egy fontos szabály.

Alap szirmok húzása

Szirmok kialakítása a húzás technikájával, ha ez megy, akkor bármilyen virágot elkészíthetsz.

Gömb fújás

Az örök klasszikus, a 10. után ráérzel magad is.

Izomalt/cukor öntés

Formákba öntjük a cukrot, biztos van neked is otthon pár féle.

Szalagkészítés

Szalagok használata, masni készítés. Én imádom egyszerűen gyönyörű.

Virágok készítése

Rózsa, orchidea, egyéb kisvirágok, komplett elkészítése.

Hogyan nem lesz meleg a kezdnek?

Több megoldás is létezik, eddig mindenkinek sikerült hidegen tartani a kezét 🙂

És még sok tipp

Válaszok a kérdéseidre

Az online tanfolyam tartalma

  • Szerszámok
  • Cukorelmélet
  • Karamell főzés
  • Karamell munkák tárolása
  • A cukor húzása
  • Alapszirmok készítése
  • Karamell gömb készítése
  • Karamell öntése
  • Oszlopkészítés
  • Szalag készítés
  • Virágok

Videó tartalom:

  • Cukor főzés
  • Izomalt főzés
  • Cukor húzás
  • Szirom húzás
  • Gömb fújás, Gömb öntés
  • Oszlop öntés, Csíkos oszlop
  • Rózsa készítés
  • Orchidea készítés
  • Kisvirág készítés
  • Szalag készítés

Neked való a tanfolyam ha

 

Tortaműhelyed van és fel szeretnéd dobni a tortáidat, vagy szeretnél az élvonalba kerülni.

A szakmai önéletrajzodat bővítenéd

Szeretnél kiszakadni a mindennapi taposómalomból

Semmi közöd a cukrászathoz, de nagyon kipróbálnád. Az sem baj ha pénzügyes vagy, volt már a tanfolyamon sebész is.

Nincs HA, csak úgy mert megérdemled

Egyszerűen vonz ez a fantasztikus világ, nem érted, de teljesen beszippantott

Tanuló vagy, esetleg mestervizsgára készülsz, vagy egy iskolában szakoktatóként dolgozol

Művész vagy és a cukrot választanád, hogy kiéld a kreativitásod

Szerelmes vagy belé, mint ÉN 🙂

Az online tanfolyam előnyei:

Az online tanfolyamok pozitív hatásait és jellemzőit nem lehet vitatni. A következők mind igazak rá.

  • Olcsón el lehet indulni, nem kell sok felszerelés
  • Óriási a kreatív lehetőségeket kapsz
  • A szenvedélyedből használhatod a karamellt
  • Különböző módon tudod beépíteni a tortadíszítésbe
  • Magasabb szintre fejlesztheted a saját tudásodat
  • Növelheted a befolyásod, tekintélyed a szakmába
  • Rugalmas időbeosztásba tanulhatsz
  • Bárhol lehetsz a világba
  • Érdekes, szórakoztató

Fizetés

A Barionnal kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást a Barion Payment Zrt nyujtja, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

JOGI RIZSA

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-129691/2017

Minden jog fenntartva 2017-2020

Elérhetőségek

Németh Zoltán   +36 20 411 5129

nemo@cukorstudio.hu