Cikkek a cukor világából

Vagyis az én tollamból

Hogyan karamellezz karamell-lámpa nélkül?

Belekóstolnál a karamellezés rejtelmeibe, vagy csak egész egyszerűen elromlott a karamell-lámpád? Mit lehet tenni, ha nincs kéznél lámpa? Megpróbáltam én is lámpa nélkül elkészíteni egy virágot. Már nagyom hozzá vagyok szokva a professzionális karamell-lámpákhoz,...

bővebben

Cukor vagy izomalt?

Cukor vagy izomalt? Karamell izomaltból vagy cukorból – ez itt a nagy kérdés. Én már sokszor főztem kristálycukorból karamellt, és izomaltból is túlvagyok a 2000. kilón. Mi tehát a különbség a cukorból, illetve az izomaltból főzött karamell között? Megfőztem mindkét...

bővebben

Karamell 101

Karamell 101 Szeretném neked bemutatni, hogy mi is ez az egész karamell 101, ha eddig még nem találkoztál volna, vele vagy még nem ismered a cukrászat legszebb díszítési technikáját, a karamell technikát, akkor megvan az első kérdésed: Mi is a karamell? A karamell egy...

bővebben

A Barionnal kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni.

A szolgáltatást a Barion Payment Zrt nyujtja, MNB engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

A Cukorstudio.hu célja karamelldíszítés fejlesztése, oktatása. A Videó és oktatóanyagok szerzője Németh Zoltán

Minden jog fenntartva 2017

Adatkezelés nyilvántartási szám: NAIH-129691/2017